Ledger för att hjälpa MicroStrategy att säkra $ 400 miljoner i Bitcoin

Ledger är det bästa alternativet som finns, eftersom det är känt för sina plånböcker för hårdvara. Konsumenten måste ha tillgängliga alternativ för sina produkter, och på grund av effektiviteten som Ledger erbjuder har många företag gått med i detta alternativ.

Pailhon, vice vd för detta företag, har gjort det känt att Ledger har många intressen. Den främsta anledningen är att denna produkt är mycket effektiv eftersom den löser användare och företag konkret. Tack vare acceptans implementeras också andra alternativ som MicroStrategy för att ge större fördelar.

Som en del av tekniken visar Ledger också sin intelligens på affärsnivå genom MicroStrategy. Detta företag har accepterats väl sedan starten i augusti 2020, och dess skatt värderas i bitcoin. Bland exemplen som kan göras kända är Square eftersom det förvärvade 50 miljoner dollar i denna virtuella valuta.

Relaterade inlägg
Coinbase tillåter sina användare att köpa kryptovalutor
Crypto Community i Indien kräver regelbunden sandlåda
Coinbase tillåter sina användare att konvertera kryptovalutor till fiat
BitMEX Exchange: compliancechef ansluter sig till BitMEX Exchange efter EE-avgifter

Efter förvärvet utvecklades SubZero, som fungerar som ett öppen källkodssystem där tillgångar kan lagras säkert.

Huvudbok
Ledger är den bästa hjälpen för MicroStrategy.
Pailhon har gjort flera uttalanden om Ledger, och de har pekat på digitala tillgångar och säkerheten för hårdvara. Både Square och SubZero använder båda processerna.

Denna VP har påpekat att denna teknik kan fungera bättre i företag som erbjuder en teknik som Square som hanterar HSM-bearbetning. Denna plånbok konfigureras på bästa sätt för att erbjuda en mycket stabil plattform för alla sina kunder.

Men det finns också MicroStrategy, och för att arbeta är det nödvändigt att veta antalet deltagare och ungefär 2 eller 3 signaturer. En auktorisering kommer också att vara viktig för att genomföra transaktionerna, och efter denna process tas alla privata nycklar och lagras sedan i HSM-systemet.

Några av de privata nycklarna kan också lagras i fysiska valv; varje användare eller företag kan dra nytta av Ledgers användning. Genom den här plånboken kan transaktioner göras efter inloggning på Ledger Vault-portalen. När du befinner dig i detta system kan transaktioner enkelt genomföras.