Bitcoin passer perfekt for grønn infrastruktur i Slovakia

Bitcoin passer perfekt for den grønne infrastrukturen i Slovakia, siden digitaliseringen av penger og blockchainization gir mennesker og bedrifter muligheten til å redusere kostnadene drastisk.

Bratislava, hovedstaden i Slovakia, gjennomgår en kritisk endring av det bygde miljøet på grunn av en enorm utviklingsprosess siden midten av 2000-tallet. Denne serien med konstruksjon, transformasjon og modernisering av prosesser har radikalt forvandlet en sentral industriell lokalitet i byen til et helt nytt forretningsadministrativt distrikt.

Grønn infrastruktur

I hjertet av en slik transformasjon er grønn infrastruktur. Flere problemer påvirker tilstanden til grønn infrastruktur i Slovakia, men det ser ut til at Slovakia kan være på rett vei inn i fremtiden.Bitcoin passer perfekt til den grønne infrastrukturen i Slovakia, siden digitaliseringen av penger og blockchainization gir mennesker og bedrifter muligheten til å redusere kostnadene drastisk.

Nøkkelelementet i det fysiske Bitcoin-nettverket som en del av Slovakias fremgang i grønn infrastruktur er kryptominer. I slutten av august, dervar44 kryptomatter i Slovakia. For øyeblikket har landet allerede gjort detvelkommen49! Slovakia er på vei til å få flere slike maskiner fordi mange produsenter og operatører av kryptominutter ser et stort potensiale for sin virksomhet i dette landet. En av de lokale krypto-minibankprodusentene, KELTA, etter å ha dyppet en tå i vannet og installert den første egen Bitcoinmaskin17. august kommer til å øke sin virksomhet. Ifølge kilden inne i KELTA vil den installere flere kryptominomater i Slovakia og se på mulighetene for å utvide virksomheten i utlandet.

Bratislava er lidenskapelig om Bitcoin

Det lokale Bitcoin-samfunnet ser veldig levende ut, og det fremmer interessene til mennesker og bedrifter i kryptovalutaer. De gjør fantastiske ting. For eksempel avslører en av Bitcoin-aktivistene i Slovakia itweetstorm at han skal leie minst ett JCD Citylight i sentrum av Bratislava, i 21 dager for 210 EUR, bare for å spre Bitcoin-promotering til folket i hovedstadens sentrum.

Bitcoin-minibanker øker globalt. Det er 10 211 maskiner nå, og stedet blir et hett konkurransepunkt. Egentlig er krypto-minibank porter fra fiat til kryptovaluta og omvendt. Det er 558 selskaper som produserer slike maskiner, og Lamassu er en av de eldste produsentene av krypto-minibanker og den tredje største over hele verden. Det er Lamassu som allerede har levert to kryptomater til Bratislava. Som det ble nevnt ovenfor, er det slovakiske Bitcoin-samfunnet veldig lidenskapelig opptatt av kryptovalutaer, og det er en avgjørende faktor for adopsjonen av kryptoautomater. Å være en Bitcoin-evangelist er også en flott karrierevei, som eksemplet på Lamassu viser. 11. september Lamassubekreftet at selskapet tok med seg Lucas Betschart siden „få mennesker har integriteten og dedikasjonen til saken Lucas har, og hans erfaring med å promotere og navigere i Bitcoin i Sveits vil være til stor nytte for oss.“

Fra Euro til Bitcoin

Det er bare 42 globale operatører av crypto-minibanker over hele verden. Så nisje for å være operatør har flere muligheter til å trives enn produsentenes side som ser ut til å være overfylt. Utviklingen av slik kryptoinfrastruktur er en ryggrad i transformasjonen av den voksendeDeFi sektor når det oppnårbøyepunktet der online virksomhet og kryptovaluta møtes. Å betale en faktura i Bitcoin, å ta ut euro og Bitcoins på et tidspunkt er nøkkelen for videre bruk av kryptovalutaer. Det er verdt å nevne at krypto-minibanker blir en integrert del av forretningslandskapet til de globale hovedstedene som bare fremhever at menneskeheten løper ut i den nye finansielle verden.

Slovenia, Kypros, Malta og Slovakia ble medlemmer av Den europeiske monetære union i årene 2007-2009. Det var en veldig utfordrende del av deres pengehistorie. Som et resultat økte valutaunionen handelen.

Tidene endres, og det gjør også folk og deres økonomiske vaner. Vi ser begynnelsen av Bitcoin-epoken. Bitcoin gjør det mulig for en bedrift å gå helt grønt, siden kryptokurver i sin indre natur har alle funksjoner som gjør det mulig for innehaverne å få alle finansielle tjenester med to klikk, med nesten alt tungt papirarbeid. Enhver moderne crypto-minibank som tilfellet med KELTAviser inkluderer „døren“ inn i det innovative økosystemet der bruk av finansielle tjenester får krypto-haute-modus.

Cryptomat blir den ultimate løsningen for finansielle tjenester, og Bratislava Bitcoin-fellesskapet har helt rett i sin entusiasme. Den nylig installerte KELTA crypto-minibankengodtar “Ethvert betalingskort”, og det slår alternativene til de mest klassiske minibankene.

Etter hvert som blockchain blir mer adoptert, blir dette papirarbeidet overflødig. Det er omtrent tre millioner klassiske minibanker over hele verden. Utviklingskryptomatene gjør det til en sak at de vil erstatte de klassiske ”maskinbank-tellerne”, og Slovakia viser oss at denne trenden tar en ny vending.